Minilening Afsluiten? Vergelijk De Goedkoopste Minikrediet Aanbieders!

Minilening Afsluiten

Een minilening afsluiten kan uitkomst bieden wanneer u snel en onverwacht een klein geldbedrag nodig heeft. Er gaat iets kapot in huis, of u komt door bepaalde omstandigheden net niet uit tot uw volgende salaris gestort wordt. Natuurlijk kunt u altijd eerst kijken of er iemand in uw familie bereid is om u een klein bedrag tijdelijk te lenen. Is dit voor u geen optie dan kan de minilening wellicht een oplossing zijn.
Het bedrag moet wel op zeer korte termijn terugbetaald zijn, kan online gebeuren en hoeft niet lang te duren. Er komen wel vaak allerlei administratieve kosten bij, maar na de aanvraag heeft u het geld enkele uren nadien op uw bankrekening staan. Er wordt meestal bij een minilening geen toetsing bij het BKR gedaan.

Beste Minilening aanbieder

Volgens ons is de beste minilening aanbieder Saldodipje. Al jaren betrouwbaar en actief marktleider op het gebied van minileningen.

Het geleende bedrag bij een minilening dient tussen de 15 en maximaal 45 dagen terugbetaald te zijn. De looptijd is dus zeer kort zodat u er zorg voor dient te dragen dat u op dat moment het geld heeft om de lening af te lossen.

Aanbieders minilening

KredietverstrekkerSoort leningOfferte aanvragen
Saldodipje.nl (onderdeel van Ferratum)Lenen van € 100 tot € 1.500
Vanaf 21 jaar
Looptijd 15 - 62 dagen
button
FerratumLenen vanaf € 100 tot € 800
Vanaf 21 jaar
looptijd 15, 30 of 45 dagen
button