Persoonlijke lening

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening staat zekerheid voorop, de rente, looptijd en het bedrag staan vast.
De persoonlijke lening is een lening waarbij u van tevoren weet waar u aan toe bent. De vooraf gestelde zekerheid zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan en geeft veel consumenten een prettig gevoel wanneer het gaat om geld lenen. U kunt online uw persoonlijke lening berekenen en als u de juiste lening gevonden heeft kunt u deze gaan afsluiten en voor allerlei verschillende soorten aankopen in gaan zetten. Een persoonlijke lening is uitermate geschikt om een eenmalige aankoop (auto, caravan) mee te financieren.

Voordelen van een persoonlijke lening

Het benodigde bedrag kan naar eigen inzicht zonder hiervoor verantwoording af te leggen, besteed worden. Bovendien is het benodigde bedrag meteen beschikbaar op uw rekening. U spreekt met de kredietverstrekker de actuele rente af die op dat moment van toepassing is, voor de gehele looptijd.
De rente zal niet stijgen of dalen omdat deze vast staat.
Ook wordt van tevoren de looptijd van de lening afgesproken, zodat u weet hoe lang u erover doet om de lening terug te betalen en hoeveel de lening u de gehele looptijd gaat kosten. Aan het einde van de looptijd is er geen schuld meer.

Nadelen van een persoonlijke lening

U dient er rekening mee te houden dat geld lenen altijd geld kost in de vorm van rente. Bij de meeste kredietverstrekkers is het niet mogelijk om vervroegd, boetevrij af te lossen. Tussentijds verhogen van het kredietbedrag is niet mogelijk. U heeft hierover afspraken gemaakt en dient zich hieraan te houden. Door een goede planning kunt u verrassingen voorkomen.

Het is verstandig om de verschillende kredietvormen met elkaar te vergelijken, zodat u een keuze kunt maken om een krediet af te sluiten die aansluit bij uw wensen.

Aanbieders persoonlijke lening

KredietverstrekkerSoort leningRenteOfferte aanvragen
GeldshopPersoonlijke leningvanaf 4,0 %button
PersoonlijkeleningafsluitenPersoonlijke leningvanaf 4,1% button
KredietspotterPersoonlijke leningvanaf 4,4 %button
Financieelfit.nlPersoonlijke leningvanaf 5,3%button
LeningmakelaarPersoonlijke leningvanaf 5,3% button
A-kredietPersoonlijke leningvanaf 5,3 % button
DirectaPersoonlijke leningvanaf 5,8%button
FreoPersoonlijkeleningvanaf 5,8% button