Review Lenen met advies

Review Lenen met advies

Lenen met Advies B.V. is onafhankelijk bemiddelaar in verzekeringen en leningen. De vakbekwame en deskundige adviseurs zijn opgeleid om consumenten een betrouwbaar advies te verstrekken, waarin de persoonlijke situatie van de klant centraal staat.
Het adviesgesprek vindt meestal plaats per telefoon. In het advies staat de persoonlijke situatie van de klant centraal en wordt er rekening gehouden met de mogelijkheden en wensen van de klant.
Lenen met Advies heeft als doel om elke klant optimaal van dienst te zijn. Bent u als klant toch om een of andere manier niet tevreden over hun dienstverlening, kan er een klachtenprocedure opgestart worden. Indien er geen gezamenlijke oplossing gevonden kan worden kan de klant zich richten tot KIFID

Vergunninghouder Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Lenen met advies heeft een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor advies en bemiddeling in leningen en verzekeringen. De AFM is de onafhankelijke toezichthouder voor de financiële markt.

Lenen met Advies is een handelsnaam van Kredietconcurrent B.V. Aan Kredietconcurrent B.V. is door de AFM een vergunning verleend onder het nummer 12005470

Offerte aanvragen >>